Se billederne: Turguide lagde arm med kæmpe pytonslange

En familie på tur i Florida Everglades fik sig forleden en noget usædvanligt oplevelse, da deres turguide pludselig stod i en vild kamp med en kæmpe pytonslange.

Familien og guiden kom sejlende i kanoer på floden, da den lokalkendte guide, Tommy Owens, opdagede en Burmesisk Pyton. Uden at overveje situationen stak han armen i vandet og greb fat i dyret.

- De hører ikke til her, det var det jeg tænkte, så jeg overraskede det præcist som andre rovdyr herude ville gøre, fortæller Tommy Owens til Huffington Post.

 

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

Det viste sig bare, at slangen var over tre meter lang og meget stærkere end guiden. Kæmpeslangen begyndte straks at snog sig rundt om hans arm, og det udviklede sig til en hård kamp, hvor Owens på et tidspunkt nærmest var fastlåst af dyret.

Med hjælp fra turisterne lykkedes det dog at få pytonslagen vristet af, og dyret, som æder fugle og andet i området, blev aflivet.

Familien som havde hyret Tommy Owens havde to mindre piger med på kanoturen. Men det var tilsyneladende ikke bange under optrinnet.

- De troede det var en del af turen og tog billeder af det hele, griner Owens.

Se billederne af Tommy Owens kamp med slagens herunder. Klik på billederne for at se dem i stor størrelse. 

Dagens Gossip