Se billederne: Twitter-brugere amok over sorte homo-fædre

- At være fædre betyder, at vi skal have vores døtre op klokken 5.30, lave morgenmad, få dem i tøjet til skole og følge dem til bussen klokken 6.30. Det er en typisk dag i hjemmet.

Sådan skriver Kordale og Kaleb fra Chicago til et af mange rørende billeder, de har lagt på deres fælles Instagram-profil.

Det lyder meget almindeligt, men for mange er det tilsyneladende langt over grænsen. For det faktum, at Kordale og Kaleb er homoseksuelle, sorte og fædre til tre børn har fået det sociale medie Twitter til at boble over med nedladende og homofobiske kommentarer.

SE OGSÅ: Farvel Walter: Alexis aborterede da hun var 19 uger gravid

Det skriver NewNowText.com.

Mange af de værste kommentarer er slettet. Men tilbage står stadig flere tweets, hvor brugere tordner løs mod bøsseparret. Nogle spørger, hvor børnenes mor er. Og så er der dem, der stiller spørgsmålstegn ved, om to sorte homo-fyre overhovedet er kompetente nok til at have børn.

Den ophedede debat har ramt parret hårdt.

- I forhold til de negative kommetarer, så glemmer folk, at vi er to mennesker, der har børn, som elsker os. Vi gør, hvad der er nødvendigt for, at de trives i denne verden, der hele tiden ændrer sig. Men det er sørgeligt, at vi skal diskrimineres på grund af vores seksualitet, og hvad vi foretager os bag lukkede døre - hvilket ikke angår nogen, skriver de i et længere statement til avisen Huffington Post.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Kordale og Kaleb understreger dog, at de havde forventet mange nedladende kommentarer, og at de netop lagde billederne på Instagram for at rejse debat.

Og livet går videre, understreger de.

- Vores børn er velsignet med tre forældre (Kordale, Kaleb og deres mor red.), som elsker dem, tager sig af dem og støtter dem i alle beslutninger. Og det vil fortsætte - også når de bliver ældre. (...) Vores hovedmål er at forsørge, elske, opdrage, opmuntre og elske lidt mere, skriver de.

Kordale og Kaleb har mere end 61.000 følgere på Instagram.

SE BILLEDERNE, DER REJSER DEBAT, HERUNDER:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip