Se billederne: Wozniacki igen færdig i 1. runde

I år har Wozniacki haft det svært. Hun har således tabt 12 ud af forårets 30 kampe. Så hun havde brug for nogle gode resultater til at stive selvtilliden af, inden årets anden grand slam. Men sådan skulle det ikke gå.

Senest har danskeren tabt sine første runde-kampe mod upåagtede modstandere i både Stuttgart og Madrid. Jovanovski mødte i øvrigt op til mødet med Wozniacki med otte nederlag i de seneste otte kampe, men hun fik altså brudt sin triste stime mod danskeren.

Wozniacki vandt planmæssigt første sæt 6-2, men i næste sæt kom hun på glatis mod den et år yngre serber. Her spillede hun uden den selvtillid, som hun viste i første sæt, og de to spillere skiftedes til at bryde hinandens serv, indtil Jovanovski vandt sættet 6-4.

I tredje og afgørende sæt var serberen tydeligt hæmmet af en skade i låret. Hun blev tapet op undervejs, mens hun sad og græd, men hun ville ikke give op og kom tilbage i kampen igen. Wozniacki var oppe med to brud, men den sejt kæmpende serber kom tilbage, vandt fire partier i træk og kom op på 4-4. De sidste fire partier blev spillet meget nervøst fra begge sider. Det endte i en tie-break, og her var danskeren foran 5-2, men en tydeligt rystet Wozniacki smed det hele overbord og endte med at tabe 5-7.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip