Se billederne: Wozniacki sejrer i utroligt comeback

Skrevet af admin

16/01/2014

Mest læste i dag

Tennisspilleren Caroline Wozniacki er videre i Australian Open efter en sejr over Christina McHale fra USA med vindercifrene 6-0, 1-6, 6-2.

Som det også var tilfældet i den 23-årige danskers indledende kamp ved årets første grand slam-turnering, startede danskeren med en imponerende kampgejst og angrebslystne slag og vandt første sæt suverænt med 6-0 på 28 minutter.

I andet sæt var rollerne byttet om. McHale dirigerede fra baglinjen, mens Woznacki lavede et stigende antal fejl.

Danskeren så til sidst helt opgivende ud i egen serv. I et rædselsparti set med danske øjne lavede hun blandt andet en dobbeltfejl, missede en oplagt flugtning samt slog bolden ud på den forkerte side af baglinjen og tabte dermed sættet 1-6.

Wozniacki kom dog ud til tredje sæt med fornyet vinderattitude, selvom det en kort overgang så faretruende ud. McHale fik en break-mulighed i Wozniackis første parti ved stillingen 1-0, men Wozniacki fik afværget og med flere "come on"-råb var hun tilbage.

Undervejs i kampen gik nogle af de største bifald til dommeren, da hun irettesatte en gruppe overentusiatiske danske fans, der råbte og klappede mellem første- og andenserven.

Spillerne blev påvirket af råberiet, og et par øvrige tilskuere råbte tilbage, at nu var det nok.

Det var ellers begyndt festligt med at fansene sang ”Der er et yndigt land” før kampstart - på ægte landskampmanér.

På grund af den ekstreme hedebølge i Melbourne havde turneringsledelsen valgt at rulle taget hen over de største baner på anlægget.

Blandt andet Rod Laver Arena, hvor Wozniackis dermed kunne spille under noget køligere forhold end i første kamp.

- Det var mine fighteregenskaber, som gav mig sejren i dag, var hendes kommentar umiddelbart efter kampen.

I tredje runde møder Wozniacki det spanske stortalent Garbine Muguruza, som ikke er seedet i turneringen. Den 20-årige spanier er nummer 38 på verdensranglisten.

/ritzau/