Se billederne: Wozniacki usvigeligt sikkert videre i French Open

Krisen afblæst?

Det vil nok være en lidt for unuanceret tilgang til Caroline Wozniackis spillemæssige form, hvis man drager den konklusion efter hendes 1. runde-sejr (6-3, 6-2) mandag eftermiddag over engelske Laura Robson.

De nøgne fakta fortæller dog, at verdensranglistens nummer 10 Caroline Wozniacki med sin sejr kom flot ud af en kamp, der på forhånd var en forventningsmættet affære som følge af en historisk ringe stime og en offentligt opgivende farmand.

Det var den tidligere verdensetters første sejr siden starten april, og sidenhen har hun tabt fem kamp i træk. Hendes tilgang til kampen var sikkert heller ikke blevet gjort nemmere af, at hendes far og træner Piotr Wozniacki søndag sagde til sporten.tv2.dk, at han ikke ville træne sin datter mere, fordi han ikke mener, at han kan føre hende tilbage helt op i verdenstoppen igen.

Hos flere bookmakers var Laura Robson - trods hendes status som verdensranglistens nummer 35 - favorit til at vinde opgøret, men selvom Robson leverede en masse flotte forhåndsslag, som Wozniacki kun med beundring kunne se hamre forbi hende, så kunne danskeren endnu oftere knytte næven i glæde over endnu et point til kontoen.

En sikkert spillende og hårdt arbejdende Wozniacki havde aldrig de helt store problemer med en skidt servende Robson, der ikke bare leverede flere dobbeltfejl, men også præsterede en del uprovokerede fejl.

Nu venter Bojana Jovanovski i anden runde, og det vil give Wozniacki muligheden for en kærkommen revanche. Det er ikke mere end to uger siden, at hun tabte en tæt tresætter til hende ved WTA-turneringen i Rom.

Se billeder nedenunder.....

Dagens Gossip