Se billedet: Behårede banditter stjal Chris Froomes sæde i bussen

Han fører verdens mest prestigefyldte cykelløb, Tour de France. Og for Chris Froome er succesen i det franske ensbetydende med daglige præmieringer af forskellig slags. 

Præmierne hober sig op med tiden, og fortsætter han de gode takter på cyklen, så kan han godt forvente, at der skal rykkes lidt rundt i holdbussen for at finde plads til det hele.

Men selvom, det kun er blevet til to dage i den gule førertrøje indtil videre, så skaber det faktisk allerede 'problemer'.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Følg Tour de France gratis

Tidligere i dag tweetede Chris Froome et billede på Twitter, der viser de to gule løve-bamser, som han har fået for sine foreløbigt to dage i den gule førertrøje. De er blevet placeret på hans sæde i Team Skys holdbus.

- Nogen har taget mit sæde i bussen, skriver Chris Froome.

Der er nok højest sandsynligt tale om lir og blær fra den britiske stjerne med de kenyanske aner. Søndag var han og resten af Team Sky i store vanskeligheder på etapen fra Saint-Girons til Bagneres-de-Bigorre. Alligevel forsvarede han føringen.

FØLG TOUR DE FRANCE LIVE LIGE NU - KLIK HER

Mandag var der hviledag, og tirsdag står den på 197 kilometer fladbane fra Saint-Gildas-Des-Bois til Saint Malo. 

Først onsdag skal Chris Froome og de andre favoritter i ilden. Det sker på den 33 kilometer lange enkeltstart fra Avranches til Mont Saint-Michel.

Og at dømme ud fra Chris Froomes Twitter-drillerier, så er han igen klar - i hvert fald mentalt - til at tage kampen op med Contador og de andre.

SE BILLEDET HER:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip