Se billedet der giver kvinder lyst til at kastrere Game of Thrones-stjerne

Selv om man er ung, lækker og med i en af tidens mest populære tv-serier, så kan man sagtens få alverdens kvinder på nakken. Det har Game of Thrones-stjernen Richard Madden erfaret, efter et uheldigt billede af ham, har fået kvinderne til tasterne - og de sparer ikke på krudtet.

Den 27-årige Madden, som spiller den unge kong Robb Stark i HBO-serien, er nemlig blevet fotograferet i Londons undergrundstog, hvor han sidder i "klassisk mande-position" med godt spredte ben, så han fylder mest muligt på sædet.

LÆS OGSÅ: Her er den perfekte mand

Billedet er endt på den populære Tumblr-side "Men Taking Up Too Much Space On The Train", som samler eksempler på mænd, der ikke forstår at indskrænke sig, når de bruger offentlig transport. Billederne bliver ofte taget af kvinder, som føler sig klemt mellem mændene, der ikke tager hensyn.

Hundredvis af bloggens læsere langede ud efter skuespilleren i kommentarerne under billedet.

Klik her og bliv ven med Dagens.dk på Facebook nu!

- Kastrer ham! Måske vil det frigøre noget af den plads, som hans p.. så desperat forsøger at udfylde, lyder det blandt andet fra en.

Mange fik også blandet Maddens figur Robb Stark ind i debatten.

LÆS OGSÅ: Kan du huske Nina Klinker og skærmtrolden Hugo?

- Så Robb Stark er en metro-ben-spreder? Måske var det røde bryllup alligevel retfærdigt, skriver en anden med henvisningen til scenen i Game of Thrones, hvor Robb Stark dør.

Men Richard Madden bliver også forsvaret af fans, som hylder hans ret til at fylde i toget:

- Robb Stark er Kongen af Norden. Han kan fylde så meget, han har lyst. Når man spiller spillet om sæderne i undergrunden, så vinder man, eller også er man død.

Se billederne af Richard Madden og andre mænd som fylder for meget i toget herunder:  

Dagens Gossip