Se billedet: Her er Mikkel Kessler med sin nyfødte søn

Den verdenskendte bokser Mikkel Kessler og hans kæreste Lea Hvidt har været meget private omkring, at de ventede deres første barn. Men nu hvor baby-Kessler er kommet til verden, kan de alligevel ikke dy sig.

25-årige Lea hvidt fødte sønnen natten til den 26. december, og nu har parret lagt et billede af dem alle tre på Facebook.

- Vi fik den bedste julegave, man overhovedet kan ønske sig - en sund, smuk baby dreng! Alt gik som planlagt, og nu ser vi frem til at tilbringe ferien med vores nye familiemedlem, lyder beskeden til billedet af de smilende forældre.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med   

34-årige Mikkel Kessler havde ellers været meget lukket omkring graviditeten og kæresten, men det var ventet, at fødslen skulle ske ved juletid.

En Facebook-opdatering på Linse Kesslers profil afslørede dog 2. juledag, at der er stor glæde i familien Kessler oven på de gode nyheder.

- I dag har Mopper (Kesslers mor, red.) og jeg været på en form for hemmelig mission Det er lidt hemmeligt indtil videre, men jeg kan sige at, VI ER SÅ GLADE OG LYKKELIGEEEEE, skrevbrystbomben og søsteren til Mikkel Kessler på sin Facebook efter at have besøgt sin lille nevø.

Den nybagte far har tidligere udtalt, at det kan blive svært at forene bokselivet og børn. Og at han kan blive nødt til at vælge livet som familiefar og lægge boksehandskerne på hylden.

- Som bokser skal du være ligeglad med, om du dør. Med et barn ville jeg tænke for meget og ikke turde at satse alt, sagde han i et tidligere interview med BT.

Det er planen, at de nybagte forældre skal flytte i hus i Sengeløse ved København inden for den nærmeste fremtid.

Se billedet af Mikkel Kessler med kæresten og sønnen herunder: 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip