Se billedet: Her går Bieber om bord i strippers silikonebryster

Det er ikke nemt at være Justin Bieber i øjeblikket. Teenage-pigernes foretrukne popdreng lader til at rode sig ud i problemer, hvor end han færdes.

Og nu høster han igen opmærksomhed for sine eskapader.

Den 19-årige sanger er således blevet fotograferet sammen med sin kammerat Khalil Sharieff. Billedet er taget, mens de to knægte babber lystigt løs på en strippers silikonebryster.

Kilder fortæller til TMZ.com, at billedet er taget til en fest i et pladestudie i L.A. for nylig. Og at stripperen var hyret til at optræde for Bieber.

SE OGSÅ: Biebers babe fortæller alt: Han har en kæmpe...

Det forlyder også, at stripperen - trods sine struttende bryster og Playboy-tatovering - så gammel nok ud til at være popfænomenets mor.

Selvom det ikke er ulovligt at feste med en stripper, så kommer billedet i kølvandet på den seneste tids negative omtale. Den populære sanger har efterhånden bevæget sig på kanten af loven adskillige gange.

Sangeren blev kortvarigt tilbageholdt fredag, da de amerikanske toldmyndigheder ransagede hans fly. Årsagen til ransagningen skulle angiveligt være, at lufthavnspersonalet lagde mærke til en lugt af marihuana, skriver Reuters. 

Så sent som onsdag blev den canadiske sanger sigtet for vold mod en limousinechauffør under et besøg i Toronto i december.

Sangeren skulle, ifølge anklageskriftet, have slået chaufføren i hovedet adskillige gange under et skænderi.

Det er uklart, hvem der har taget billedet af Bieber og stripperen.

Dagens Gossip