Se de inspirerende og frække billeder: Lemlæstede eks-soldater bliver til sexsymboler

Med veltrænede overkroppe og muskuløse lår ligner mændene på den amerikanske fotograf Michael Stokes' værker ved første øjekast helt almindelige modeller.

Men efter et par sekunder studser øjet over noget usædvanligt på billederne af de halvnøgne mænd, da de flotte kroppe alle mangler en eller flere legemsdele. 

Til trods for de manglende arme og ben, så deler modellerne alle de selvtillidsfulde blikke, der er blevet fanget af den Los Angeles-bosiddende fotografs kameralinse.

På fotografierne poserer de tidligere amerikanske soldater, der slap levende hjem fra krigen i Afghanistan, men som i tjenesten mistede en eller flere lemmer.

Læs også: Hjemløs mand ville bare tjene et par kroner på klaverspil - nu har millioner set hans optræden

Michael Strokes valgte at bruge krigsveteranerne som modeller, da han ville vise en anden og ny side af de unge mænd, der for altid vil være fysisk præget af krigens rædsler. 

- Alle de andre billeder, jeg har set af sårede soldater har været ren nedtur, siger Michael Strokes til BuzzFeed News.

Den 52-årige fotograf var meget usikker på, hvordan folk ville reagere, da han præsenterede sine første billeder af Alex Minsky, der som soldat mistede sit ene ben til en vejbombe.

Michael Strokes har siden modtaget utallige henvendelser var eks-soldater med manglende lemmer, der alle ville fortælle, at fotografierne har gjort et stort indtryk.

Men det er dog ikke alle, der er glade for fotografierne af de halvnøgne krigsveteraner.

I flere år har Michael Strokes kæmpet med Facebook, der flere gange har været inde og fjerne visse af billederne på fotografens side.

- Jeg får også trusler fra religiøse grupperinger, der har meget imod mine billeder, siger Michael Strokes.

Hvis man synes godt om billederne af krigsveteranerne er der dog godt nyt, da fotografen har lavet en kalender med de bedste billeder i en kalender ved navn 'Always Loyal'.

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip