Se de kendtes vilde halloween-udklædninger

Når det kommer til halloween, er der to typer herhjemme. Dem, der synes, at det er noget kommercielt, amerikansk pjat, og dem, der ser det som en oplagt lejlighed til at få lov til at klæde sig ud.

Og flere danske kendisser hører åbenbart til den sidste type, for de brugte allehelgensaften i udklædninger, der var både sjove, slemme og sexede.

Stand-up-komikeren Geo er kendt som en sjov mand, der tør tale om alvorlige emner som kræft, og i går gav han sig i kast med et humoristisk indspark til et alvorligt emne, da han var klædt ud med paryk, to blå øjne og næseblod på et billede, der har hashtagget "husmorvold".

- Gået ind i en dør igen, er der blandt andet én der skriver til det lidt kontroversielle billede.

Den danske sangstjerne Mø har været lidt mere sofistikeret med sin udklædning. Iklædt en rød top, rød blomsterkrans og et påmalet dødningehoved, har hun nemlig brugt aftenen som en spøgelsesudgave af den afdøde mexicanske kunstner Frida Kahlo.

- Glædelig halloween, venner! Jeg er klædt ud som Frida Kahlos gangster-spøgelse, skriver det unge danske stjerneskud til billedet, der er blevet liket af over 12.000 på Instagram.

Prisen for at have fundet det mest opfindsomme, men nok også klammeste, kostume, går dog til X Factor-darlingen Basim, der har lagt et billede på Instagram af en person, der er klædt ud som et overdimensioneret, brugt hygiejnebind.  

Du kan se Geo som forslået husmor her:

https://instagram.com/p/9hPJg2lqL4/?taken-by=geocomedy

Og Mø som sexet Frida Kahlo-spøgelse:

https://instagram.com/p/9hAj9Jrr0b/?taken-by=momomoyouth

Basims brugte hygiejnebind er her:

https://instagram.com/p/9g9h_PTfOX/?taken-by=basim

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip