Se de morsomme beviser: Sådan går det, når fædre skal passe børn alene

For et par uger siden blev en uvidende far til grin på store dele af internettet på grund af et ganske uskyldigt børnefoto.

- Min kære ægtemand Jeremy klædte babyen på og afleverede hende i vuggestuen her til morgen, lød det fra moren til lille Olivia i billedteksten til dette foto:

Læs mere her: Far sender Olivia i vuggestue i dette antræk - nu skraldgriner hele internettet

Med inspiration fra den uvidende far, der sendte sin datter Oliva i vuggestue uden en bluse på, kommer her en række fotobeviser på, hvordan fædre kan forvandle en stille alenestund med et barn til et lattervækkende minde.

Denne lille guldklump er blevet forvandlet til en rå biker med skæg og tatoveringer:

En vaks far har opdaget, at det sovende barn ligner en overdimensioneret kiwi:

Denne far har valgt at pacificere sit barn med et par strømpebukser, og den lille pige ser ikke tilfreds ud med situationen:

- Jeg forlader min mand med vores baby i ti minutter, skriver en Reddit-bruger under fotoet af dette spædbarn, der mest af alt ligner en James Bond-skurk:

En sulten far får et hurtigt måltid, mens han samtidig holder et vågent øje med sin tre dage gamle datter. 'Jeg løftede rundt på hende i to timer, og derfor blev jeg sulten', lød forklaringen på dette levende spisebord:

Vi slutter af i det muntre køkken med en far, der har valgt at - øh - give sin datter en – øh - pandekage på ansigtet. Se selv her:

 

Følg Dagens Grin for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip