Se de nye detaljer i FIFA 2014

Spillerne kan se frem til nyheder, når FIFA 2014 rammer butikkerne. Onsdag præsenterede Electronic Arts dette års FIFA-spil og de mange konkrete forandringer, der skal sikre et bedre gameplay og større glæde ved at score mål.

Det skriver Eurogamer.dk.

FIFA 14 er i første omgang kun til pc, Playstation 3 og Xbox 360. Det kommer i løbet af efteråret

Blandt de væsentlige ændringer fra 2013-udgaven er et tættere forsvar, hvor især clearing-situationer fra hjørnespark og indlæg forbedres, så angribere ikke efterlades alene i feltet med bolden i flere sekunder. Forsvarsspillere bliver offensivt betonede, så de kan lægge pres på angribere og på intelligent vis lukke huller i kæderne. EA har, ifølge egne, udsagn været opmærksom på 'billige' mål i FIFA 13, som opstod i multiplayerdelen på grund af sløset forsvarsintelligens, skriver Eurogamer.dk.

Med ændringerne forventer EA, at en større del af FIFA 14 skal foregå på midtbanen.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

EA lover også flere animationer, især ved skudsekvenser, hvor det var temmelig mangelfuldt i FIFA 13. Nye fysikberegninger skal hjælpe til, at bolden flyver og glider mere realistisk.

På de hårde, tekniske facetter får Career Mode en visuel overhaling, så brugerfladen af den komplekse game-mode bliver mere overskuelig. En ny spejderfunktion gør det lettere at finde gode emner til din klub.

Læs mere om og se billeder fra det nye FIFA 2014 her.

Dagens Gossip