Se de sjove billeder: Sådan vil danskerne bevare lakridspiben

Skrevet af Holger Madsen

30/08/2013
Danskerne reagerede skarpt, da der torsdag gik forlydende om, at EU nu er på vej med et forbud mod lakridspiber. Årsagen til et muligt forbud skulle være, at lakridspiberne ligner piber, og derfor kan få især børn og unge til at ryge senere i livet. Efter den massive omtale, meldte EU senere torsdag ud, at man ikke vil røre piben. Og endda i en meget fornærmet tone, for hvordan i alverden kan presse og befolkning tro EU kunne finde på sådan et forbud. Nej, hvem skulle tro det fra en institution, der forbyder krumme agurker og giver landbrugsstøtte til børnehaver. Blandt andet. Nå, men i første omgang ser det ud til at EU-bureaukraterne lader lakridspiberne være i fred. Det er er strømmet ind med støtte i kampen mod et lakridspibe-forbud på Facebook-siden "Bevar lakridspiben", og rigtig mange danskere har uploadet billeder med piben i munden. Se de mange sjove billeder her - klik på dem for at se i stor størrelse og læse teksten!

Mest læste i dag

Danskerne reagerede skarpt, da der torsdag gik forlydende om, at EU nu er på vej med et forbud mod lakridspiber.

Årsagen til et muligt forbud skulle være, at lakridspiberne ligner piber, og derfor kan få især børn og unge til at ryge senere i livet.

Efter den massive omtale, meldte EU senere torsdag ud, at man ikke vil røre piben.

Og endda i en meget fornærmet tone, for hvordan i alverden kan presse og befolkning tro EU kunne finde på sådan et forbud.

Nej, hvem skulle tro det fra en institution, der forbyder krumme agurker og giver landbrugsstøtte til børnehaver. Blandt andet.

Nå, men i første omgang ser det ud til at EU-bureaukraterne lader lakridspiberne være i fred.

Det er er strømmet ind med støtte i kampen mod et lakridspibe-forbud på Facebook-siden "Bevar lakridspiben", og rigtig mange danskere har uploadet billeder med piben i munden.

Se de mange sjove billeder her - klik på dem for at se i stor størrelse og læse teksten!