Se de smukke billeder: Frederik og Mary på forsiden af Vogue

Det berømte modemagasin med Frederik og Mary på forsiden udkommer 9. juli, men Vogue Australia har allerede nu lagt et af billederne fra fotoserien på Instagram.

Det danske konghus har også delt et af billederne, som er taget til augustnummeret af Vogue Australia.

- Augustnummeret af Vogue Australia er dedikeret til Danmark som foregangsland for bæredygtig mode og ligestilling blandt kønnene.H.K.H. Kronprinsessen har givet et interview om sit engagement indenfor emnerne i særudgaven, der også bringer en billedserie med Kronprinsessen og Kronprinsfamilien taget af fotograf Mario Testino.

- Her ses et af billederne med Kronprinsparret og deres fire børn i Frederik VIII's Palæ, skriver kongehuset på Facebook.

Det er den berømte modefotograf Mario Testino, der har taget billeder af kronprinseparret og deres fire børn i København.

Se opslaget fra Vogue Australia herunder.

 

First look: Their royal highnesses the Crown Prince and Crown Princess of Denmark cover Vogue Australia's August 2016 issue, out July 11. Photographed by @mariotestino, interviewed by #VogueAustralia editor in chief Edwina McCann and styled by @Centenera. Click the link in the bio to read more about the issue.

Et billede slået op af Vogue Australia (@vogueaustralia) den

2. Jul 2016 kl. 3:08 PDT

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip