Se de tre nye værter i Luksusfælden på TV3

De nye værter i Luksusfælden. Foto: TV3.

Det populære forbrugerprogram Luksusfælden på TV3 har fået nye værter, og fremover er der tre værter til at hjælpe økonomiske trængte danskere.

De tre nye eksperter er økonom Thomas Dam Sander, chefpsykolog Camilla Holst og jurist Sara Kaae. Camilla Holst er i forvejen kendt af seerne som ekspert i blandt andre DR TV's Aftenshowet.

- Vi og seerne elsker Luksusfælden på TV3. Men vi ved også, at vi efter otte succesfulde sæsoner skal forny os. Rammen er naturligvis stadig den enkelte deltagers økonomiske problemer, der gennemgås af eksperterne, som skal forsøge at finde en vej ud af det økonomiske morads, deltagerne er i.

- Og eksperterne vil i den nye sæson gøre alt for at få løst deres problemer indenfor både det økonomiske, det juridiske og det psykologiske. De tre vil kræve mere af deltagerne, så de medvirkende i højere grad bliver stillet overfor valg og dilemmaer på vejen ud af deres situation. Og gennem et øget fokus på de psykologiske mekanismer i hver deltagende familie går vi også tættere på at finde en forståelse for de problemer, de medvirkende i Luksusfælden er i, siger programdirektør, Morten Mogensen fra TV3.

De nye programmer sendes til efteråret.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip