Se de utrolige billeder: Her har oversvømmelserne ramt Danmark

Først kom oprydningen efter stormen Bodil. Nu kommer kampen mod de mange oversvømmelser, der har ramt landet. Især Nordsjælland er hårdt ramt.

I løbet af fredagen ventes vandstanden at stige gradvist, så den ventes at nå helt op på 2,3 meter over det normale fredag aften klokken 19, lyder det i en prognose fra DMI.

* Nordsjællands Politi giver borgere omkring havnen og indre by i Frederikssund besked om at forlade deres boliger på grund af oversvømmelse.

* Havnene i Frederiksværk og Holbæk er afspærret på grund af oversvømmelser.

* Roskilde Fjord er ved at gå ud over sine bredder. Vikingeskibsmuseet, der ligger ved kysten, har været i fare for at blive ramt. Borgere skal muligvis evakueres.

* Hornbæk Havn er oversvømmet.

* Nationernes Allé i Helsingør og Nordre Strandvej op til Højstrup er oversvømmet, meddeler Nordsjællands Politi på Twitter.

* Strandvejen ved Rungsted er oversvømmet.

* Nykøbing Sjællands Havn døjer med oversvømmelser. Munkholmbroen ved Isefjorden er afspærret på grund af forhøjet vandstand. Derudover er Reersøvej ved Vestsjællands kyst oversvømmet. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

* Jyllinge er ramt af oversvømmelser. Beredskabsstyrelsen har dagen igennem uddelt sandsække til folk i Jyllinge. Oversvømmelserne forårsager strømafbrydelser. Klokken 18:30 husstande berørt, oplyser politiet.

* I København siger politiet, at man har kig på problemer med forhøjet vandstand under Knippelsbro, på Holmen, ved Amager Strand, på Teglholmen og andre steder.

* Ifølge jp.dk er Gilleleje Lystbådehavn ramt af omfattende skader efter stormen, og store dele af havnen står fredag under vand.

* DMI har udsendt varsel om forhøjet vandstand flere steder. Det gælder også Limfjorden, Storebælt og Smålandsfarvandet.

/ritzau/

KLIK PÅ BILLEDERNE FOR AT SE DEM I FULD STØRRELSE:

Dagens Gossip