Se de vilde billeder: Tysker fanger rekordtorsk i Norge

Tyske Michael Eisele var søndag på fisketur ved Breiviksfjorden på Sørøyai i Nord-Norge, da han pludselig befandt sig midt i sit livs fiskeeventyr. Og efter det, som af fiskebloggen Pure Fishing bliver beskrevet som en hård og spændende kamp, kan han efter alt at dømme smykke sig med titlen som verdensrekordholder.

Monstertorsken på 160 centimeter og imponerende 47 kilo er nemlig den største af sin slags, der nogensinde er fanget med stang.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

- Da jeg så fisken, vidste jeg med det samme, at det mindst måtte være europæisk rekord. Jeg har set flere torsk over 30 kilo denne sæson, og de var noget mindre, siger Darius Ignatavicius til norske VG.

Han er guide og indehaver af Sørøya Havfiskesenter, som i den forløbne uge har haft Michael Eisele og et hold kammerater på torskefiskeri.

De 47 kilo er et pænt stykke over den tidligere rekord, som lyder på 44,79 kilo. Den blev sat den 8. juni 1969 ud for New Hampshire.

SE OGSÅ: Her er ni vilde hajangreb

Nu venter Michael Eisele og Darius Ignatavicius på den endelige godkendelse.

- Vi har sendt al dokumentation ind til International Game Fish Assosiation (IGFA). Og hvis vi har gjort alt rigtigt, så bliver det en ny verdensrekord, siger Darius Ignatavicius.

Se billederne af monstertorsken her:

Dagens Gossip