Se dem her: Modeller smider toppen på forsiden af Sports Illustrated

Der er ikke bare én men hele tre smukke - og topløse - babes på forsiden af årets Sports Illustrated Swimsuit og en af dem er dansk. Den længe ventede forside af det særdeles populære badetøjsmagasin blev endelig offentliggjort i aftes, og den skuffer næppe de trofaste læsere.

Der er tale om et 50 års jubilæum for "Swimsuit" i år, og det bliver ifølge magasinet selv fejret med "den gladeste forside i historien".

LÆS OGSÅ: Se stjernes frække billeder: Rihanne lufter brysterne

Og der er formentlig ingen tvivl om, at forsiden med den 21-årige danske bikinimodel Nina Agdal og kollegaerne Chrissy Teigen og Lily Aldridge nok skal skabe glæde rundt omkring. Alle tre optræder topløse og kun iført mini bikinitrusser i neonfarver.

Bladet har i år temaet: fortiden, nutiden og fremtiden, hvilket betyder, at vi formentlig også får lov til at se nogle af de helt store som Christie Brinkley, Heidi Klum og Tyra Bank på siderne. Bladet udkommer den 18. februar.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

At være på forsiden af Sports Illustrated Swimsuit har ofte givet et kæmpe spring fremad i modellernes karrierer, hvilket også betyder, at vi nok kommer til at se en del mere til den danske skønhed.

Se årets forside på Sports Illustrated Swimsuit og et udvalg fra de seneste 50 år herunder: 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip