Se dem i X Factor: Rasmus Seebach og Lionel Richie optræder sammen

Der er godt nyt til alle fans af både Rasmus Seebach og Lionel Richie, for på fredag optræder de sammen i X Factor.

Det sker i anledning af, at musiktemaet den aften bliver "Rasmus Seebach", og i den forbindelse vil Seebach og Richie for første gang på direkte tv synge deres nye hit-version af klassikeren "Say You, Say Me", som på kun et døgn gik nr. 1 på iTunes´ singlehitliste i Danmark.

Den danske popstjerne og den legendariske sangskrivers duet er at finde på Lionel Richies kommende album "Tuskegee", der udkommer i Danmark d. 5. marts.

Bliv ven med netnyhederne.dk på Facebook nu - klik her...

- Vi kan slet ikke få armene ned af begejstring over det her. At få duet-besøg af Danmarks største mandlige stjerne og en af de seneste 30 års største amerikanske musiklegender kan kun blive et af de mest unikke øjeblikke i dansk X Factor-historie. Jeg synes, det er en fantastisk gave at give til både seerne og vores hårdtarbejdende deltagere, som i den grad fortjener at skulle dele scene den aften med en af klodens store musikikoner, siger DRs underholdningschef, Jan Lagermand Lundme.

Se deres video til "Say You, Say Me" her...

Mens seerne altså allerede nu kan glæde sig til at opleve "Say You, Say Me", må de væbne sig med tålmodighed i forhold til, hvilke Rasmus Seebach-numre deltagerne skal synge.

Det bliver offentliggjort dagen inden 5. live-show fredag.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip