Se den kinesiske bro der bryder 10 verdensrekorder

Skrevet af admin

27/06/2016
Videoen "Se den kinesiske bro der bryder 10 verdensrekorder" udsendt af "AP/THE GRAND CANYON OF ZHANGJIAJIE/RITZAU" kan downloades på Ritzaus Videoweb www.videoweb.dk430 meter lang, seks meter bred og 300 meter over jorden. Sådan hænger den nye bro i Kina, The Grand Canyon of Zhangjiajie, der bryder hele 10 verdensrekorder. En af dem er, at broen er den højeste bro i verden, hvor man kan bungee jumpe fra. Broen er delvist lavet af glas, så de krydsende kan kigge 300 meter ned i den vilde natur under sig. Så er du højdeskræk, skal du ikke krydse den kinesiske bro, der officielt åbner i juli.

Dagens topnyheder

Videoen "Se den kinesiske bro der bryder 10 verdensrekorder" udsendt af "AP/THE GRAND CANYON OF ZHANGJIAJIE/RITZAU" kan downloades på Ritzaus Videoweb www.videoweb.dk

430 meter lang, seks meter bred og 300 meter over jorden. Sådan hænger den nye bro i Kina, The Grand Canyon of Zhangjiajie, der bryder hele 10 verdensrekorder. En af dem er, at broen er den højeste bro i verden, hvor man kan bungee jumpe fra. Broen er delvist lavet af glas, så de krydsende kan kigge 300 meter ned i den vilde natur under sig. Så er du højdeskræk, skal du ikke krydse den kinesiske bro, der officielt åbner i juli.