Se den rørende video: Mand indrømmer drab på Youtube

22-årige Matthew Cordle fra Ohio havde drukket tæt på en butyr med vennerne, da han 22. juni i år satte sig bag rattet for at køre hjem. Men han kørte ned ad den forkerte motorvejsrampe. Han endte som spøgelsesbilist og var skyld i en ulykke, der involverede tre andre biler og en sættevogn.

Ulykken kostede 61-årige Vincent Canzani livet.

Læs også: Rørende video: Syrisk far genforenet med søn, han troede var død

Matthew Cordles advokater mente, at han kunne slippe for fængsel, hvis blot han løj. Men det kunne hans samvittighed ikke bære. Derfor har han lavet en video på Youtube, hvor han indrømmer alt, undskylder og beder seerne om aldrig at sætte sig berusede bag rattet.

- Når jeg bliver tiltalt, vil jeg erklære mig skyldig og tage fuldt ansvar for alt, hvad jeg har gjort mod Vincent og hans familie, siger den unge spritbilist i videoen.

- Jeg ved, at jeg med denne tilståelse giver anklagemyndigheden alt, hvad de har brug for til at sætte mig bag tremmer i meget lang tid, siger han videre.

Læs også: Smuk video: Hjemvendt soldat overrasker kone og børn ved stranden

Videoen har rørt anklager Ron O'Brien.

- Jeg tror, at det er den mest overbevisende video, jeg har set. Han slår mig som angrende og oprigtig, siger han til Columbus Dispatch.

Matthew Cordle er nu blevet sigtet for groft trafikdrab under påvirkning af alkohol, hvor strafferammen er op til otte års fængsel.

Hans tilståelsesvideo er blevet lavet i samarbejde med organisationen Because I Said I Would (på dansk: fordi jeg lovede det, red.). Organisationens formål er, at få folk til at holde løfter. I slutningen af videoen skriver Matthew Cordle et såkaldt promise card, hvor han lover aldrig at sætte sig fuld bag rattet igen.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Se videoen her:

Dagens Gossip