Se den vanvittige video: Chauffør roder med sin iPad bag rattet på dansk motorvej

Fredag eftermiddag fik en passager en helt unødvendig spænding for pengene, da han valgte at køre med busselskabet Rød Billet fra København til Aarhus.

Bag rattet sad en chauffør, der åbenbart var mere interesseret i at tjekke sin iPad end at holde øje med trafikken.

Busselskabet marker sig på markedet ved tilbyde sine kunder at blive kørt mellem landets to største byer for noget, der ligner halv pris i forhold til konkurrenterne og DSB, men der kan muligvis være tale om en faretruende rejse.

Læs også: 25-årig motorcyklist dræbt i forsøg på overhaling

Niklas Ambrosius Frank sad på et af de forreste sæder i bussen, da han i går skulle fra 'Smilets by' til hovedstaden, og fra sin plads så han, hvordan chaufføren ivrigt trykkede på sin iPad, mens det store køretøj buldrede ud ad motorvejen.

Nu har den 27-årige mand delt en videooptagelse af den teknologiglade chauffør på Facebook, hvor den skriver, at han er 'i chok' over oplevelsen i bussen.

Videoen af chaufføren, der kørte for firmaet Pletten Turist, er blevet afspillet over én million gange, og den ufrivillige opmærksomhed har nu fået Rød Billet til at sige farvel til chaufføren.

- Der har i dag været en episode med en chauffør, der under kørsel for os, samtidig har betjent et elektronisk device. Vi har brugt lidt tid på at undersøge sagen til bunds, og for os er sagen klar; Den pågældende chauffør er for fremtiden bortvist fra Rød Billet, skriver selskabet i en opdatering på Facebook.

Se videoen her - men lad venligst være med at køre bus samtidig. 

Følg Dagens Forbrug for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip