Se den vilde video: Van Damme i The Epic Split

Sådan lyder ordene fra den legendariske action helt Jean-Claude Van Damme under optagelserne.

Og det ser altså helt vildt ud.

Artiklen fortsætter under videoen:

 

 
!function(a,b,c){var
d=a.getElementsByTagName(b)[0];a.getElementById(c)||(a=a.createElement(b),a.id=c,a.src=("https:"==document.location.protocol?"http://player-services.goviral-content.com".replace(/^http:/,"https:"):"http://player-services.goviral-content.com")+"/embed-code/index/find?placementVersionId=5726587313844191851530329",d.parentNode.insertBefore(a,d))}(document,"script","gv_script_5726587313844191851530329");

Volvo Trucks har tidligere inviteret en række prominente gæster til at teste kvaliteten af ​​deres lastvogne.

Blandt andet verdensmester i slackline, Faith Dickey, Hamsteren Charlie og nu tager en sand Hollywood legende så stuntkonceptet til nye højder.

Dette er den sjette live-test fra Volvo Trucks. Det følger efter tidligere virale hits, der alle har illustreret forskellige funktioner i køretøjerne. Filmen blev skudt i blot én optagelse uden pauser.

Forud for optagelserne havde produktionsholdet øvet stuntet i tre dage, da den endelige version skulle i hus inden for et 15 minutters vindue – mens morgenlyset var helt perfekt.

- Da jeg så filmens storyboard, synes jeg, at det så fantastisk ud. Det er meget majestætisk og meget kraftfuldt, sagde Jean Claude under optagelserne på en øde flyveplads i Spanien.

Se Jean-Claude Van Damme udføre hans mest spektakulære split hidtil i videoen 'The Epic Split’

Denne artikel er sponsoreret indhold.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip