Se det første foto: Sarah Grünewald er blevet mor

Hun annoncerede sin graviditet live i fjernsynet i efteråret, og nu har Vild med dans-værtinden Sarah Grünewald endelig set sin lille dreng for første gang.

Mandag har hun uploadet et billede på Instagram af sønnen, der kom til verden på Rigshospitalet i København.

På Instagram fortæller tv-værtinden, at den lille dreng har det godt, omend han skal opereres. Det er heldigvis ikke noget alvorligt.

- På trods af en lidt anderledes start på livet med en lille læbespalte, der skal opereres om fire måneder, har Luis det fuldstændigt perfekt, og det har hans mor og far også, skriver den nybagte mor, der har dannet par med dj'en og tekstforfatteren Rasmus Backhaus siden 2013.

De to giftede sig i 2014.

Nu har deres forhold altså båret frugt i form af en 3200 gram stor dreng, som tv-værtinden allerede er helt forgabt i.

- Vi er totalt forelskede og lykkeligere end nogensinde før.. og en lille smule mere trætte, skriver Sarah Grünewald og slutter:

- Velkommen til verden, lille skat.

Se Sarah Grünewalds søde opslag her:

 

1000% kærlighed fordelt på 3200g, er kommet til verden! På trods af en lidt anderledes start på livet, med en lille læbespalte, som skal opereres om 4 måneder, har Luis det fuldstændig perfekt og det har hans mor og far også. Vi er totalt forelskede og lykkeligere end nogensinde før...og en lille smule mere trætte :) Velkommen til verden lille skat

Et billede slået op af Sarah Grünewald (@sarahgrunewaldcph) den

28. Mar 2016 kl. 3:22 PDT

Se Rasmus Backhaus billede af sønnike her:

 

Han hedder Luis og jeg er far.

Et billede slået op af Rasmus Backhaus (@backhaus1) den

28. Mar 2016 kl. 3:24 PDT

 

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip