Se Emmelies svenske søskende heppe på Danmark

Hun er kendt som hele Danmarks Emmelie, men også blandt det svenske broderfolk tager man en lille bid af lørdagens danske sejr i Eurovision.

20-årige Emmelie de Forest har nemlig familie på den anden side af sundet, og i går aftes skiftede hendes to søskende derfor de blå-gule trøjer ud med rød-hvide af slagsen. Det skriver expressen.se, der var med oppe i hendes bror Edwards lejlighed i Solna under showet.

- Vi har været nervøse hele dagen, men nu nervøsitet forvandlet til én stor glæde, lyder det fra en stolt Edward de Forest få minutter efter, det blev klart, at Emmelie løb med sejren i Eurovision.

- Det føles utroligt, vi er sygt stolte. Det er Emmelies drøm. Hun har kæmpet for så længe i tavshed, forklarer den 38-årige storebror videre.

Også Emmelies storesøster, den 35-årige Sophie, var tilstede i lejligheden sammen med familie og venner for at følge Emmelie i finalen.

- Vi har altid været en rigtig pop-familie og elsket at følge Melodifestivalen (den svenske udgave af Melodi Grand Prix, red.) og Eurovision. Nu kender vi nogen - vores egen søster - der er med. Det er vanvittigt!, siger Sophie de Forest.

Emmelie, Edward og Sophie har samme far. Hvor Edward og Sophie voksede op sammen i Stockholm, er Emmelie vokset op i Danmark med sin mor og lillebror.

- Men vi har altid haft et nært forhold, og efter vores far døde for to og et halvt år siden, er vi blevet endnu mere ivrig efter at holde kontakt, siger Edward de Forest.

Se interviewet med de glade halv-søskende iklædt rødt og hvidt HER.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip