Se filmkritikere i Triers orgasme-plakat

12 danske filmkritikere har smidt tøjet og vist deres bedste orgasme-ansigt - nøjagtig ligesom skuespillerne i Lars von Triers "Nymphomaniac" har gjort det på de officielle reklameplakater for filmen.

Plakaten med de 12 danske filmanmeldere skal skabe opmærksomhed om den årlige Bodil-prisuddeling, der finder sted den 1. februar.

- Med stor kærlighed og et glimt i øjet, siger tolv danske filmkritikere tak for filmåret, der gik, ved at genskabe stemningen fra plakaten til Lars von Triers "Nymphomaniac". Fordi, selvom de ser på film med kritiske øjne, så elsker de gode film, lyder det i en pressemeddelelse fra Danske Filmkritikere.

På plakaten kan man blandt andet se TV2's Ann Lind, Informations Christian Monggaard og Politikens Kim Skotte.

- Kampagnen er samtidig en opvarmning til årets Bodilpris-uddeling, hvor Danske Filmkritikere vil hylde årets bedste filmpræstationer, og tage et kærligt-humoristisk livtag på filmåret der gik, lyder det videre.

- Det er muligt, at filmkritikere har ry for at sidde i elfenbenstårne og se ud på filmlandskabet med kritiske og humorforladte øjne. Men, som alle andre, lader de sig også - og endda meget gerne - begejstre af store filmoplevelser, ikke mindst i danske film, skriver de danske filmkritikere i pressemeddelelsen.

Billetter til Bodilfesten 2014 kan købes på Billetlugen.dk.

Se plakaterne ved at klikke herunder: 

Newspaq

 

Dagens Gossip