Se fotos: Kender du denne dobbelte røver fra Roskilde?

Bladkiosken på Helligkorsvej i Roskilde blev i aftes udsat for et røveri, og politiet vil gerne have hjælp til at finde røveren.

Det særlige er, at man mener samme mand stod bag et andet røveri mod samme kiosk tilbage i juli måned.

Røveriet i aftes skete kort før lukketid klokken 22.

Røveren gik maskeret ind i kiosken, mens den mandlige ekspedient var ude i baglokalet. Røveren råbte "Hallo - er der nogen? Kom her!", men ekspedienten gik ikke ind i butikken, da han kunne fornemme, at der var noget galt.

Han ringede straks 112. Der var ikke andre kunder i kiosken under røveriet.

Røveren gik selv bag ved kasselinjen og forsynede sig med penge, hvorefter han løb ad Helligkorsvej mod krydset Støden og Helligkorsvej.

Røveren blev af ekspedienten beskrevet som: mand, dansker, formentlig ca. 25 år, ca. 180 cm høj, iført mørk sweater med en lysegrå hættetrøje inden under, sorte bukser og maskeret med sort bandana/tørklæde for ansigtet.

Ekspedienten så ikke noget våben ved dette røveri.

Gårsdagens røver er i følge politiets formodning formentlig identisk med gerningsmanden til et tidligere røveri hos Bladkiosken onsdag den 18. juli 2012 kl.21.56, fordi røveren havde samme tøj på.

En mand med samme beklædning (uden maskering) er filmet på overvågningen uden for Retten i Roskilde, Helligkorsvej, den 20. september 2012 kl. 16.44. Denne mand bærer samme tøj, som røverne var iklædt ved røverierne i går og den 18. juli 2012.

Lokalpolitiet i Roskilde vil gerne i kontakt med den mand, som fremgår af billedet optaget ved retten i Roskilde d. 20/9-2012 for at få ham identificeret samt personer, der kan bidrage med oplysninger til identificering af denne mand og/eller røveren.

Personer med oplysninger i sagen bedes kontakte Lokalpolitiet i Roskilde på nummer 114 eller 46351448.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip