Se fotos og hjælp politiet: Disse mænd begik røveri mod Uno-X i Haslev

[gallery link="file" order="DESC" columns="5" orderby="rand"]

Politiet vil nu gerne have hjælp fra borgerne til at opklare et røveri mod tankstationen Uno-X i Gamle By i Haslev.

Røveriet fandt sted onsdag aften klokken 21.55, hvor de to mænd på billederne kom ind og med trusler gennemførte røveriet.

Til trods for, at der allerede få minutter efter anmeldelsen var flere politipatruljer på stedet, var røverne ikke at finde.

Klik på billederne for at se stor størrelse.

Følg netnyhederne på Facebook - bliv ven med os og følg med når vi bringer efterlysninger fra hele Danmark

Den ene røver beskrives som: Mand, dansk, formentligt 18-25 år, 175-180 cm høj, almindelig af bygning. Iført en sort North Face-skaljakke og en grålig hættetrøje med et lille mærke på spidsen af hætten. På benene var han iført blålige forvaskede ”hængerøvsbukser” med skrift –måske Kani – på venstre baglomme.

På hænderne havde han grå handsker med sort gummibelægning på håndfladerne. Han havde en sort/hvid bandana for munden og hætten fra hættetrøjen trukket over hovedet. Han medbragte en køkkenkniv på 20-30 cm med rødt/brunt træskæfte.

Den anden blev beskrevet som: Mand, dansk, 190-200 cm høj, spinkel/ranglet af bygning. Iført sort jakke med lys lynlås og lille lomme på venstre ærme. Under jakken bar han en grå hættetrøje med hvidt tribal-mønster.

Han havde almindelige blå cowboybukser på, og på hænderne havde han grå handsker med et lile firkantet logo på håndryggen. Han havde sorte løbesko på med hvid sål, muligvis af mærket Nike.

For munden havde han et sort bandana med hvide prikker og hætten fra hættetrøjen over hovedet. Han medbragte en hammer.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi hører gerne fra mulige vidner, som har oplysninger om røveriet, eller som ud fra billederne og beskrivelsen har oplysninger om gerningsmændene.

Du kan som altid ringe til politiet på telefonnummer 114.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip