Se her hvordan: Du kan købe frimærkerne på din mobiltelefon

Mobilporto.

Nu behøver du ikke længere gå på posthuset for at hente nye frimærker - fremover kan du bare købe dem på din mobiltelefon.

Det er Post Danmark, der nu er klar med servicen Mobilporto, hvor du kan kan købe digitale frimærker via app og sms til både A- og B-breve til modtagere i Danmark i alle portosatser helt op til to kilo.

- Vi har fået rigtig mange henvendelser fra kunder, der synes, at det er nemt og let tilgængeligt med frimærker direkte på mobilen. Derfor har de efterspurgt Mobilporto til alle breve. Det har vi lyttet til, så nu kan man købe mobile portokoder til alle indenlandske breve helt op til to kilo. Også til den billigere løsning, B-breve, der er en mulighed, hvis brevet gerne må være et par dage undervejs, siger Mette Juul, der er chef i Post Danmark Privatkunder.

Med Mobilporto er det altid nemt at få et brev sendt af sted, lige meget hvor i landet man er.

Frimærket er nemlig lige ved hånden i form af en kode, man køber og får til- sendt på mobilen - og skriver direkte på brevet.

- Vi vil rigtig gerne gøre det så nemt som muligt at sende breve. Derfor har vi både ud- videt mulighederne med mobilporto og forbedret vores Mobilporto-app, der hurtigt og brugervenligt guider kunden gennem købet af portokoder på mobilen. På den måde binder vi helt enkelt den digitale og fysiske verden sammen, og det har vi høstet stor anerkendelse for både herhjemme og i udlandet, fortæller Mette Juul.

Siden Post Danmark lancerede Mobilporto sidste år, har danskerne købt over 500.000 frimærker via mobilen, og Post Danmark har næsten dagligt fået positive tilbagemeldinger fra kunder med ønske om at kunne købe flere portosatser på mobilen.

Sådan virker Mobilporto:

  • Mobilporto er en tjeneste, hvor man kan købe portokoder til sine breve på mobilen.
  • Portokoden erstatter frimærket og skal blot skrives dér, hvor man plejer at sætte det almindelige frimærke.
  • Portoen købes ganske enkelt. Enten via Mobilporto app’en, der udover Iphone og Android nu også fås til telefoner med Windows styresystemer såsom Nokia, og som kan downloades gratis via App Store, Google Play og Windows Market Place.
  • Eller via sms ved at sende en sms til 1900 med brevets vægt og A eller B, alt ef-ter om det skal være et A eller B-brev.

Dagens Gossip