Se her! Nu sælger McDonald’s en kæmpe spand med 48 McNuggets

Der er snart rig mulighed for at fylde mavesækken med masser af kylling hos den internationale fastfoodkæde McDonalds.

I udvalgte japanske McDonalds-restauranter kan sultne sjæle snart købe en spand med intet mindre end 48 McNuggets – et måltid med omkring 2.000 kalorier til sidebenene, men nok til at dulme trangen til kylling i et godt stykke tid.

Indtil videre har man måtte tage en tur til USA, hvis man vil have den største McNugget-menu, da amerikanerne kunne forlade 'den gyldne måge' med en spand med 40 McNuggets i armene i forbindelse med dette års Super Bowl-finale.

Det ændrer japanerne nu på – dog kun i et kort tidsperiode, da man i en begrænset periode kan købe menuen med de 48 McNuggets i byen Niigata på den japanske vestkyst.

Læs også: 93-årig mands tur på McDonald’s tager en uventet drejning

Den vilde McNugget-menu er blevet stablet på benene i et samarbejde med denlokale popgruppe NGT48, der er kendetegnende ved at bestå af intet mindre end 48 medlemmer.

Ifølge Kotaku vil den omfattende McNugget-menu bliver sat til salg i de forskellige McDonald's-resturanter i Niigata til december, og herligheden med de masser af panererede kyllingestykker kommer til at koste 1.800 yen – det svarer til lidt over 100 kroner, men så skulle der også var rig mulighed for at blive mæt.

Følg Dagens Forbrug for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip