Se her! Nu sælger McDonald’s en kæmpe spand med 48 McNuggets

Der er snart rig mulighed for at fylde mavesækken med masser af kylling hos den internationale fastfoodkæde McDonalds.

I udvalgte japanske McDonalds-restauranter kan sultne sjæle snart købe en spand med intet mindre end 48 McNuggets – et måltid med omkring 2.000 kalorier til sidebenene, men nok til at dulme trangen til kylling i et godt stykke tid.

Indtil videre har man måtte tage en tur til USA, hvis man vil have den største McNugget-menu, da amerikanerne kunne forlade 'den gyldne måge' med en spand med 40 McNuggets i armene i forbindelse med dette års Super Bowl-finale.

Det ændrer japanerne nu på – dog kun i et kort tidsperiode, da man i en begrænset periode kan købe menuen med de 48 McNuggets i byen Niigata på den japanske vestkyst.

Læs også: 93-årig mands tur på McDonald’s tager en uventet drejning

Den vilde McNugget-menu er blevet stablet på benene i et samarbejde med denlokale popgruppe NGT48, der er kendetegnende ved at bestå af intet mindre end 48 medlemmer.

Ifølge Kotaku vil den omfattende McNugget-menu bliver sat til salg i de forskellige McDonald's-resturanter i Niigata til december, og herligheden med de masser af panererede kyllingestykker kommer til at koste 1.800 yen – det svarer til lidt over 100 kroner, men så skulle der også var rig mulighed for at blive mæt.

Følg Dagens Forbrug for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip