Se her: Verdens mest likede Instagram-foto

Over 3,6 millioner har trykket på det lille hvide hjerte nede i bunden af et af Justin Biebers Instagram-billeder.

Derved snupper fotoet placeringen som det mest likede billede på Instagram nogensinde og overtager titlen fra et billede delt af supermodellen og tv-personligheden Kendall Jenner i juni sidste år.

Biebers billede er et gammelt fotografi af sangeren, der kysser sin daværende kæreste, sangerinden Selena Gomez, i en pool. Bieber delte billedet i marts, og til det søde minde har han blot skrevet teksten:

- Føler.

Ekskæresteparret, der blev døbt Jelena i medierne, brød med hinanden i slutningen af 2013 efter tre års turbulent romance. Siden er de gentagne gange blevet kædet sammen, og popstjernen har tidligere delt billeder fra deres forhold på Instagram efter bruddet.

Kendall Jenners billede, der indtil torsdag var verdens mest likede på Instagram nogensinde, forestiller den 20-årige topmodel, der ligger på et gulv iført hvid blondekjole, mens hendes lange, mørke hårlokker er formet som en masse små hjerter.

Hele 3,5 millioner har trykket like til den hjerteformede frisure, og Jenners billede blev det mest likede i 2015.

Andenpladsen for det mest likede billede i 2015 gik til Taylor Swift, der storsmiler efter at have modtaget en kæmpe blomsterbuket fra rapperen Kanye West, som tidligere har langet ud efter sangerinden.

- Kanye sendte mig de sejeste blomster, skrev popprinsessen efterfulgt af hashtagget "BFF", som er en engelsk forkortelse for "bedste venner for evigt".

Kendall Jenners lillesøster, tv-personligheden Kylie Jenner, snuppede tredjepladsen for et foto, hvor hun flashede sit high school-eksamensbevis.

Men alle disse fotos er altså nu blevet overhalet af Biebers kyssebillede, som kan ses her: https://www.instagram.com/p/BDJwd9XAvho/?taken-by=justinbieber

Se i øvrigt verdens hidtil mest likede billede her: https://www.instagram.com/p/3H0-Yqjo7u/

Og 2015's nummer to: https://www.instagram.com/p/7OZIdGDvFT/

Og nummer tre: https://www.instagram.com/p/5gPfhDHGvn/

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip