Se hvad David Beckham svarer, da avis kritiserer ham for at lade fire-årig datter bruge sut

I sin aktive karriere blev David Beckham verdenskendt for at hamre dødsensfarlige frispark med højrefoden afsted og ind i netmaskerne bag målmanden.

Mediernes enorme interesse for fodboldikonet blev endnu større, da han blev gift og fik fire børn med kryddersilden Victoria fra Spice Girls.

Den 40-årige englænder er en yderst hyppig gæst i de sladderprægede spalter i hjemlandet, og forleden vakte David Beckham atter opsigt i mediemøllen, da han var blevet fotografiet på gaden i Los Angeles med datteren Harper.

Et ganske uskyldigt fotografi, hvis det altså ikke var for den sut, der sad i munden på den fire år gamle pige.

Læs også: Hel familie i tårer efter Beckhams fantastiske overraskelse

Journalisterne fra The Daily Mail kastede sig hurtigt over billedet.

'Hvorfor bruger fire-årige Harper stadig sut?' lød det spørgende i en overskrift fra det tabloide medie.

En familieekspert luftede i samme ombæring sin bekymring for, at kändisbarnets gnasken på sutten vil føre til både tale- og tandproblemer.

Men den tidligere nummer syv fra de røde djævle fra Manchester er en rutineret ræv, når det kommer til at håndtere både positiv og negativ omtale i pressen.

På det sociale medie Instagram har superstjernen nu svaret igen på virakken, da han har lagt følgende opdatering ud:

'Hvorfor føler folk, at de har ret til at kritisere en forældres evner uden at have nogen beviser? Alle med børn ved, at når de ikke har det godt eller har feber, så gør man det, der trøster dem bedst, og for det meste er det en sut', skriver David Beckham og fortsætter:

'Så dem der kritiserer, tænk jer om en ekstra gang, før I udtaler jer om andre personers børn. I har ingen ret til at kritisere mig som forældre', lyder den afsluttende opfordring fra superstjernen.

Se David Beckhams oprindelige besked på Instagram her: 

 

 

Why do people feel they have the right to criticize a parent about their own children without having any facts ?? Everybody who has children knows that when they aren't feeling well or have a fever you do what comforts them best and most of the time it's a pacifier so those who criticize think twice about what you say about other people's children because actually you have no right to criticize me as a parent ...

Et billede slået op af David Beckham (@davidbeckham) den

10. Aug 2015 kl. 9:23 PDT

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip