Se hvad der sker når pædofil mand tror, han skal mødes med en 14-årig skolepige

Den 46-årige pædofilidømte Roger Lee fra den lille by Basingstoke i det sydlige England, bliver taget på fersk gerning, da han tror, han skal mødes og have sex med en 14-årig skolepige.

I stedet bliver han fanget på video af Dark Justice, en gruppe af journalister, der har sat sig for at afsløre pædofile. Det skriver Mirror.

Roger Lee havde ellers aftalt at mødes med den 14-årige Rebecca og var rejst over 300 miles fra Basingstoke til Newcastle for at mødes med sit næste offer. Men i stedet for den 14-årige pige, løber han lige ind i Dark Justice og deres rullende kamera.

Læs også: Medie: Dansker anholdt for mistanke om pædofili

Da det går op for den 46-årige Lee, at han er blevet afsløret, forsøger han at flygte, mens kameramanden forsøger at få ham til at svare på, om han synes det er i orden at have sex med mindreårige piger.

Videoen med den 45-årige Lee var i sidste uge medvirkende til, at han blev idømt to år og fire måneders fængsel for at for at forsøge at groome sig til kontakt med mindreårige via websitet Badoo.

Her sendte han blandt andet nøgenbilleder af sig selv til mindreårige piger. Det kom desuden frem under retssagen, at han blandt andet har gjort en 12-årig pige gravid i 1998. Roger Lee blev af retten i Newcastle beskrevet som en ekstremt farlig person, der ikke fremover ikke bør komme i nærheden af børn.

Se Roger Lee blive afsløret her:

:

Dagens Gossip