Se hvem der vender tilbage til Vild med dans

På fredag står der ikke bare den sædvanlige dansekonkurrence på programmet, når seerne tænder for Vild med dans. Derimod bliver showet overtaget af Knæk Cancer, og i den anledning vender de tre professionelle dansere Silas Holst, Claudia Rex og René Christensen tilbage til dansegulvet.

Men de tre dansekendisser bliver ikke den eneste overraskelse i fredagens program. For første gang i programmets historie skal de tre professionelle dansere nemlig danne par med tre almindelige danskere, som har haft kræft tæt inde på livet.

- Jeg glæder mig som et lille barn til at danse for jer igen, men mest af alt til forhåbentlig at samle en masse penge sammen til Knæk Cancer, skriver musicalstjernen Silas Holst, som tidligere har vundet programmet to gange, på sin blog.

De tre nye dansere er Pernille Gulløv, Trine Dyring og Torben Skinbjerg, som alle har haft kræft tæt inde på livet, mødte deres professionelle partnere for første gang tirsdag. Parrene får en helt almindelig træningsuge op til programmet, ligesom de andre par.

- Det er en rigtig god idé og en god sag. Men det bliver på en eller anden måde mere nervepirrende end normalt, fordi vi overhovedet ikke ved noget om vedkommende på forhånd. Så jeg er virkelig spændt, siger Silas Holst til TV 2.

I liveshowet skal de nye par også konkurrere, dog kun internt med hinanden. Pengene fra aftenens sms-afstemning går til Kræftens Bekæmpelse.

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip