Se hvilke her: Fødevarestyrelsen advarer mod farlige slankemidler

Skrevet af redaktion

06/07/2012
Fødevarestyrelsen advarer nu igen mod farlige slankemidler, og beder forbrugerne om at smide midlerne ud. Produkterne kan nemlig have alvorlige sundhedsmæssige konsekvenser, for den der tager dem. De kan blandt andet påvirke centralnervesystemet, og Fødevarestyrelsen opfordrer til, at man smider produkterne i skraldespanden. Det drejer sig om følgende produkter: - Advantrim - Thermo Speed Extreme - Therm Line II Slankeprodukterne indeholder synefrin og koffein i en kombination, som kan medføre hjerte-kar-lidelser og påvirke centralnervesystemet. På ingredienslisten står stofferne under deres rigtige navn ’coffein/koffein’, ’synephrine/synefrin’ eller som ekstrakter ’citrus aurantium’. Fødevarestyrelsen er bekendt med, at produkterne sælges på ebay.dk, der henvender sig til danske forbrugere. Fødevarestyrelsen er i færd med at underrette de ansvarlige bag hjemmesiden om markedsføringen af produkterne. Fødevarestyrelsen har tidligere udsendt advarsler mod produkterne Thermo Speed Extreme og Therm Line II. Se den tidligere pressemeddelelse ved at klikke på linket her i højre side. Gode råd om kosttilskud - Vær forsigtig, når du køber kosttilskud på internettet. - Søg grundige oplysninger om kosttilskud, hvis de kun sælges på internettet, og ikke sælges i almindelige butikker. - Vær især varsom ved køb af kosttilskud på udenlandske hjemmesider, da de ikke er underlagt de danske myndigheders kontrol. - Tjek altomkost.dk, som er Fødevarestyrelsens hjemmeside. Her kan du se, om det enkelte kosttilskud er registreret hos Fødevarestyrelsen og dermed omfattet af myndighedernes stikprøvekontrol.

Dagens topnyheder

Fødevarestyrelsen advarer nu igen mod farlige slankemidler, og beder forbrugerne om at smide midlerne ud. Produkterne kan nemlig have alvorlige sundhedsmæssige konsekvenser, for den der tager dem. De kan blandt andet påvirke centralnervesystemet, og Fødevarestyrelsen opfordrer til, at man smider produkterne i skraldespanden. Det drejer sig om følgende produkter:
  • - Advantrim
  • - Thermo Speed Extreme
  • - Therm Line II
Slankeprodukterne indeholder synefrin og koffein i en kombination, som kan medføre hjerte-kar-lidelser og påvirke centralnervesystemet. På ingredienslisten står stofferne under deres rigtige navn ’coffein/koffein’, ’synephrine/synefrin’ eller som ekstrakter ’citrus aurantium’. Fødevarestyrelsen er bekendt med, at produkterne sælges på ebay.dk, der henvender sig til danske forbrugere. Fødevarestyrelsen er i færd med at underrette de ansvarlige bag hjemmesiden om markedsføringen af produkterne. Fødevarestyrelsen har tidligere udsendt advarsler mod produkterne Thermo Speed Extreme og Therm Line II. Se den tidligere pressemeddelelse ved at klikke på linket her i højre side. Gode råd om kosttilskud - Vær forsigtig, når du køber kosttilskud på internettet. - Søg grundige oplysninger om kosttilskud, hvis de kun sælges på internettet, og ikke sælges i almindelige butikker. - Vær især varsom ved køb af kosttilskud på udenlandske hjemmesider, da de ikke er underlagt de danske myndigheders kontrol. - Tjek altomkost.dk, som er Fødevarestyrelsens hjemmeside. Her kan du se, om det enkelte kosttilskud er registreret hos Fødevarestyrelsen og dermed omfattet af myndighedernes stikprøvekontrol.