Se hvor danskerne rejser hen i påsken

Når påskeferien starter på torsdag, vil mange danskere pakke kufferten og tage en tur ud i Europa. Og både klassiske storbyer og solrige destinationer i Sydeuropa er populære i år, viser en undersøgelse fra flyselskabet Norwegian.

Efter den lange vinter og et forår, der har ladet vente på sig, vil danskerne ned til varmen. Således kan Norwegian melde alt udsolgt til Nice ligesom Rom og Gran Canaria er meget populære. Derudover søger danskerne også mod det spanske fastland, hvor Alicante er udsolgt og Malaga er booket godt op.

Storbyerne kalder

Men danskerne søger også mod andre rejsemål i den kommende weekend. Således er de klassiske storbyferier igen populære, hvor afgangene til London og Paris er foretrukne fra København. Samtidig er vi begyndt at se mere mod Østeuropa, når ferien skal bestilles. Her har mange bestilt billet til Prag og Budapest, hvor der er masser af muligheder for at få spændende og billige oplevelser.

- Vi oplever, at danskerne ser påsken som en rigtig god rejsemulighed. Mange bruger ferien til en storby-getaway, men vi kan også se, at danskerne søger mod syden for at få lidt sol og varme. Vi glæder os til at byde de påskerejsende velkommen om bord på vores nye fly med gratis WiFi, siger Johan Bisgaard Larsen, Informationschef i Norwegian.

Dagens Gossip