Se hvor: Gustav bliver vært på nyt radioprogram

Hvis du tænder for Radio24syv til sommer, så er der gode chancer for at blive ramt af en pæn dosis stemte s'er og lyserøde vibrationer. Reality-bøssen Gustav skal nemlig være vært på et helt nyt debatprogram.

Radioprogrammet, der får titlen 'Gustav Bagfra', skal behandle sprængfarlige emner med masser af gæster i studiet. Det har premiere til juli og bliver herefter sendt en gang om ugen over sommeren.

TV-latinoen glæder sig.

- Det er skidespændende. Jeg kommer stort set til at stå for det hele. Det bliver en dejlig udfordring, og det bliver både seriøst, og der bliver glamour og drama, siger Gustav til Dagens.dk.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

Kan ikke blive set i radioen

Gustav har tidligere været medvært på programmet 'Forfra med Jeppesen'. Det var med så stor succes, at Radio24syv har spurgt ham, om han vil være fast inventar på radioen. Og efter at have tygget på tilbudet i en rum tid, takkede han ja.

- De har åbenbart tillid til mig, og jeg synes, det har været helt vildt sjovt, de gange jeg har været med, fortæller Gustav og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Gustavs nye musikvideo set en million gange på en uge

- Jeg har jo prøvet det før, og jeg er god til at tale med mennesker. Men man skal jo tale lidt anderledes, når man er i radioen, og folk ikke kan se en. Men det er jeg ikke så nervøs for. Hvis det går galt, så går det galt.

Og programmets navn?

- Jeg synes bare, 'Gustav Bagfra' lyder bedre, siger Gustav.

Radio24syv er tør

For lækker til love-stjernen lover, at det nye program bliver Gustav-stil i højeste potens.

- Radio24syv er generelt meget tør. De har brug for noget anderledes, konstaterer Gustav.

- Jeg kommer til at sige søde, skatter og sweetie til mine gæster, som jeg plejer. Og jeg kommer til at sige, hvad jeg mener. Måske bliver det akavet, og måske kommer vi op at skændes, hvor jeg råber og skriger. Jeg har ikke tænkt mig at ændre mig, fordi det er radio.

Og det første emne, der skal debatteres, er allerede på plads.

- Jeg tror, det første program kommer til at handle om homoseksuelle og muslimer. Om hvorfor, der er så mange muslimer, der ikke kan lide homoer, afslører Gustav over for Dagens.dk.

Sideløbende med jobbet som radiovært skal Gustav hele sommeren turnere med 8Ball og nummeret 'Hvem Vil Ikke Ha’ Lidt Gustav'. Derudover er der nye tv-opgaver på vej, afslører reality-homoen, der ikke kan sige mere, før eventulle aftaler er lukket.

Dagens Gossip