Se, hvorfor denne mand fik et helt fly for sig selv

Her gik vi og troede, at man skulle være ubeskriveligt rig for at få sit helt eget fly.

Men det gælder åbenbart ikke for amerikanske Chris O’Leary. For ham krævede det blot lidt held og en anelse tilfældighed.

Det skriver Metro.

Chris O’Leary havde nemlig købt en billet til et fly, som skulle fragte ham fra Cleveland til New York, men på grund af dårligt vejr var afgangen blevet flere timer forsinket.

Da han langt om længe kunne gå ombord på sit fly, gik det op for ham, at samtlige andre passagerer havde fået lagt deres rejser om og var hoppet på andre afgange til destinationen. Så Chris O’Leary havde pludselig et helt passagerfly med 76 sæder helt for sig selv.

Det fandt han så luksuriøst, at han tweetede flere selfies, hvor han sad mutters alene i den store flykabine, og skrev beskeder som ‘jeg har lige fået sikkerhedsinstrukser af mine to stewardesser’.

Men drømmen brast en lille smule, da personalet lige før afgang lukkede endnu en passager ind på flyet. Så Chris O’Leary måtte alligevel dele lidt ud af sine 76 siddepladser.

- Der var ingen skrigende unger, ingen der hørte høj musik eller lagde sædet tilbage eller tog skoene af, jubler Chris O’Leary over det, han kalder den mest mindeværdige flyvetur i hele sit liv.
 

Dagens Gossip