Se Linse Kesslers nye musikvideo

Linse Kessler gør sig i disse dage bemærket med en genre underholdning, der er lidt uden for kategorien i forhold til de realityprogrammer og shows, hun tidligere har været med i; nemlig en musikvideo. 

Tidligere i år udkom kendissen med en sang i samspil med kollegaen Ronni Garner samt Muri og Mario, der er kendt fra Melodi Grand Prix (og som tidligere er blevet kendt for deres sang "Hun tog min guitar").

Den nye musikvideo er lagt på nettet for få dage siden, men er allerede set mere end 50.000 gange, hvilket Ronni Garner fejrer på sin facebookvæg.

Sangen hedder ”Knallert” og handler om, at Linse er forelsket i Ronni, selvom han ikke er "den hurtigste knallert på molen"

Ann Christiansen, der måske er bedre kendt under navnet "Mopper", er også med i videoen, som naturligvis finder sted på Bryggen i København, hvor Kessler-familien er kendt for at holde til.

Her synger Linse blandt andet omkvædet:

- Du er ikke den hurtigste knallert på molen, men jeg savner dig, når du er væk. Den hurtigste knallert på molen, for mig er du bare perfekt.

Der bliver taget godt imod videoen på YouTube, hvor nogle af kommentarene lyder:

- Endelig en fantastisk video. Den er så god, wow <3 smukt kostume til Linse, men det sidder jo også på en smuk smuk kvinde.
- Mega fedt og en super god sang Ronni og Linse.
- Dejlig, humoristisk sang fyldt med et skud god energi fra Linse's og din side, som bliver vist super godt i videoen! :D

Se videoen og bedøm den selv her:

Læs også: Linse viser sit barnebarn frem: Kan slet ikke beskrive lykken

Følg Dagens Unge for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip