Se listen: Disse ting skræmmer din nye kæreste væk

Det kan være en svær balancegang, når du lige har lært en ny mand at kende, og I måske er begyndt at ses fast. Han skal selvfølgelig lære din personlighed at kende på godt og ondt, men samtidig vil du heller ikke skræmme ham væk.

På Huffingtonpost.com har en række læsere forklaret, hvad der har været afgørende for, at deres nye forhold er gået i stykker. Her er den opgjorte liste over de syv værste fejl i starten af et forhold:

LÆS OGSÅ: Syv former for orgasme, du kan opnå, hvis du øver dig

1) Du stiller ultimatummer

Hvis I gennem flere år har kæmpet for at få forholdet til at hænge sammen, så kan det måske være nødvendigt til sidst at stille et ultimatum. Det er derimod ikke noget, du bør bruge i starten af et forhold, mener mange læsere. Det er bestemt ikke den rigtige løsning at true med at slå op, hvis det i virkeligheden handler om, at jeres kommunikation halter.

2) Du tager ikke ansvar for dine fejl

Der er ikke nogen, der er perfekte, og det kan være ødelæggende for jeres spirende forhold, hvis du altid holder på, at du har ret, når I diskuterer. Vær indstillet på, at også du behøver at rette ind, og at du kan tage fejl.

LÆS OGSÅ: Her er de fem ting, kvinder oftest lyver om

3) Du er grov over for servicepersonale

Det er en meget u-charmerende side at vise af sig selv, at man ikke respekterer mennesker, som skal servicere en. Det kan fx være under restaurantbesøg, når I er på indkøb, hvis I kører med bussen osv. Også selvom du vitterligt føler dig forurettet, så forsøg ikke at lade din vrede løbe af med dig, men vær rationel omkring det.

4) Du glemmer at sige tak

I et nyt forhold får man ofte lyst til at hjælpe hinanden og gøre små, søde ting for den anden. Det er bare et problem, hvis du tager hans gerninger for givne og glemmer at sige tak eller på anden måde vise, at du er taknemmelig. Du skal ikke være overstrømmende, men blot vise at du sætter pris, på det han gør.

5) Du respekterer ikke grænser

Et nej betyder nej. Det er vigtigt at huske, at man ikke skal overskride hinandens grænser og ikke bør forsøge at forhandle sig til at få ret, blot fordi forholdet er nyt og skrøbeligt og den anden måske er mere villig til at give sig.

6) Du aflyser eller kommer for sent

Det er et meget skidt signal at sende, at du aflyser jeres planer eller kommer for sent. Det indikerer, at du ikke prioriterer hans selskab og jeres forhold.

7) Du er for påtrængende

Du er stormende forelsket og har måske lyst til at være tæt med ham altid, men det er vigtigt at give plads og frirum til hinanden. Det kan blive alt for overvældende og klaustrofobisk for ham, hvis du konstant kræver hans opmærksomhed og hans selskab.

Lisbeth Madsen, NewsDesk  Aller Media

Dagens Gossip