Se listen her: 17 spritbilster taget på Sydsjælland i weekenden

Alt for mange bilster kører fortsat rundt med sprit i blodet, og det fik Sydsjællands og Lollands Falsters Politi bekræftet i weekenden.

Hele 17 spritbilister er noteret og de kan nu se frem til deres straf.

Blandt de 17 er blandt andet en 75-årig mand, og en 24-årig bilist blev taget to gange for spritkørsel på et par timer.

Annonce:Vi giver din forskring kamp til stregen - Klik her

Men se selv hele listen her:

Fredag klokken 16.35 standsede polieit en 54-årig mand fra Nysted på Sakskøbingvej ved Nysted. Den 54-årige – der i forvejen var frakendt førerretten – viste sig at have en promille, der var højere end det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel og for kørsel i frakendelsestiden.

En 22-årig mand fra Nysted blev fredag klokken 19.37 standset på Aalholmvej ved Kettinge, hvor han kom kørende på knallert. En alkometertest viste, at den 22-årige havde en promille, der var højere end det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel.

Politiet standsede fredag klokken 15.54 en 75-årig mand fra Sakskøbing på Stubbekøbingvej i Stubbekøbing. Den 75-årige viste sig at have en promille, der var højere end det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel.

En 23-årig mand fra Sorø blev lørdag klokken 1.45 standset af politiet på p-pladsen ved Byvolden i Sorø. En alkometertest afslørede, at den 23-årige havde en promille, der var højere end det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel.

Politiet standsede lørdag klokken 0.28 en 27-årig mand fra Maribo, der kom kørende ad Torvegade i Maribo. Den 27-årige havde en promille, der var højere end det tilladte og blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel.

Politiet standsede lørdag klokken 1.27 en 24-årig mand fra Nørre Alslev på Mønsvej ved Vordingborg. En alkometertest viste, at han havde en promille, der var højere end det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel. Den 24-årige var i forvejen frakendt kørekortet, og han blev derfor også sigtet for kørsel i frakendelsestiden. Allerede klokken 3.25 blev den 24-årige standset igen – denne gang på Københavnsvej i Vordingborg. Promille var ikke faldet mærkbart, og han blev derfor sigtet igen for spirituskørsel og kørsel i frakendelsestiden.

En 43-årig kvinde fra Sakskøbing blev lørdag klokken 16.14 standset af politiet i Rådmandshaven i Næstved. Det skete, efter et vidne havde anmeldt, at kvinden virkede fuld. Ganske rigtigt viste en alkometertest, at den 43-årige havde en promille, der var højere end det tilladte, og hun blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel.

Lørdag klokken 18.55 standsede politiet en 47-årig mand fra Gørlev på Sorøvej i Dianalund. En alkometertest viste, at den 47-årige havde en promille, der var højere end det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel.

Politiet standsede søndag klokken 4.09 en 22-årig mand fra Korsør på Tårsvej i Nakskov. Den 22-årige havde en promille, der var højere end det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel.

En 58-årig mand fra Torrig blev søndag klokken 0.25 standset af politiet, da han kom kørende på knallert ad Bandholmvej i Torrig i spirituspåvirket tilstand. Han blev anholdt og sigtet for spirituskørsel.

På Karrebækvej i Næstved standsede politiet søndag klokken 10.28 en 41-årig mand fra Næstved, da han kom kørende på knallert, selv om hans promille var over det tilladte. Han blev anholdt og sigtet for spirituskørsel.

Politiet stoppede søndag klokken 12.17 en 30-årig mand fra Maribo, da han kom kørende i bil ad Knuthenborgvej i Maribo. Han virkede temmelig beruset og blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel.

En 42-årig mand fra Vordingborg blev søndag klokken 16.10 standset af politiet, da han kom kørende på knallert ad Platanvej i Vordingborg. Han virkede ikke helt ædru, og derfor blev han anholdt og sigtet for spirituskørsel.

På Brovejen i Nykøbing F. standsede politiet søndag klokken 17.40 en 54-årig mand fra Bogø By, da han kom kørende på knallert i spirituspåvirket tilstand. Han blev anholdt og sigtet for spirituskørsel.

Politiet standsede søndag klokken 17.58 en 38-årig mand fra Horslunde, da han kom kørende på knallert ad Løjtoftevej i Nakskov, selv om hans promille var over det tilladte. Han blev anholdt og sigtet for spirituskørsel.

En 53-årig mand fra Nakskov blev natten til mandag klokken 0.55 alkometertestet til mere end det tilladte, da politiet standsede ham, da han kom kørende i bil ad Frisenlundvej i Søllested. Han blev anholdt og sigtet for spirituskørsel.

En 19-årig mand fra Næstved blev lørdag klokken 0.30 standset af politiet, da han kom kørende i bil ad Svendborgvej i Næstved selv om han var påvirket af hash. Han blev anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip