Se listen: Her er verdens rigeste sportsstjerner

Det kan Tiger Woods skrive under på. Trods et par alvorlige skader og et forlist ægteskab, der tilførte ordet 'skandale' nye dimensioner, griner den amerikanske golfstjerne stadig hele vejen til banken. En bank, hvor han i løbet af det sidste år har kunne sætte godt 443 millioner danske kroner på kontoen, hvilket gør ham til den bedst tjenende sportsudøver i 2013.

Han er efterfulgt af tennisspiller Roger Federer og basketball-stjerne Kobe Bryant, som indkasserer henholdsvis 406 og 398 mio. kr.

LÆS OGSÅ: Billedgalleri: Her er verdens smukkeste tenniskvinder

I det hele taget sidder amerikanerne tungt på de første ti pladser. Fra Bryant på tredjepladsen og op til syvendepladsen er det udelukkende amerikanske bekendtskaber - med en god blanding af golf, basketball og amerikansk fodbold.

David Beckham på ottendepladsen er første europæer efter Federer, da han i løbet af sit sidste år som professionel har skrabet 268 millioner sammen. Den nu pensionerede fodboldlegende efterfølges af to andre inden for samme fag - og det er ikke svært at gætte, hvem der er tale om. Cristiano Ronaldo henter 250 mio., og lige efter kommer hans evige rival Lionel Messi med 234 af slagsen.

Sidste års nummer et, bokseren Floyd Mayweather, er raslet helt ned på en 14.-plads efter et roligt år med kun én kamp. Imens gør ingen danskere sig gældende på listen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip