Se Madonnas rørende overraskelse til Paris

Madonna er gået i front med et stærkt budskab om kærlighed, livslyst og fred, efter Paris den 13. november blev ramt af en række blodige terrorangreb, der også var et angreb på alt, hvad sangerinden står for.

Den 57-årige verdenskendte stjerne dukkede pludselig op foran Place de la Republique i den franske hovedstad onsdag nat og optrådte med tre rørende numre, viste hun på Instagram torsdag.

- Alle ved, hvorfor vi er her. Vi vil synge nogle sange om fred, sprede glæde og kærlighed, udvise ære og respekt til de mennesker, der døde for næsten fire uger siden. Del lyset - vi har alle brug for det, sagde hun til de fremmødte ifølge avisen The Telegraph.

Mens hun omfavnede sin yngste søn, David på 10 år, sang Madonna sin seneste single, "Ghosttown" og fortolkede efterfølgende John Lennons fredsklassiker "Imagine" og sluttede af med sit eget hit "Like a Prayer".

- Synger for fred ved Place de la Republique. Stolt mor, skriver sangerinden til en video fra sin optræden, som hun har lagt op på Instagram.

Madonna var i byernes by for at spille sin "Rebel Heart Tour", og her annoncerede den Golden Globe- og Grammy-vindende verdensstjerne den spontane intimkoncert efter sin egentlige koncert, hvor hun blandt andet fremførte den franske nationalsang.

- Synger nogle sange ved Place de la Republique. Mød mig derhenne nu, skrev hun til et billede af hende og sønnike på Twitter og takkede efterfølgende pariserne:

- I aften var magisk. Tusind tak, Paris, skrev hun og pyntede beskeden med et fransk flag og et rødt hjerte.

Tre dage efter de blodige massakrer gik Madonna på scenen i Jyske Bank Boxen i Herning, hvor hun blandt andet takkede vores lille land efter tragedien.

- Tak, Danmark, fra bunden af mit rebelhjerte, skrev hun efterfølgende til et Instagram-billede fra koncerten.

Se den rørende video her: https://www.instagram.com/p/_GNEF4GEbP/?taken-by=madonna

Og se Madonnas hyldest til Danmark her: https://www.instagram.com/p/-K6CoUmEW1/

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip