Se navnene her: Ny bestyrelse næsten på plads i Brøndby

Forhandlingerne om, hvem der fremover kommer til at tegne Brøndbys nye ledelse, er tæt på at være afsluttet, og klubben vil sandsynligvis udsende en fondsbørsmeddelelse fredag, hvoraf navnene på de kommende bestyrelsesmedlemmer vil fremgå.

Det er ganske vist først på mandag, den ekstraordinære generalforsamling bliver afholdt, men allerede nu er de største aktionærer med Aldo Petersen i spidsen enige med Brøndby Supporters Trust og klubbens amatør-bagland om at arbejde i samme retning.

Aldo Petersen har som talsmand for den investorgruppe, der på en af emissionens sidste dage sidst i april købte sig ind i klubben, stået i spidsen for de seneste dages samtaler med Brøndby Supporters Trust (BST), som forleden fik fuldmagt over Benny Winthers store aktiepost på otte procent, og Brøndbys amatører.

På et møde tirsdag aften enedes parterne om at følge samme værdigrundlag, og amatørerne, der traditionelt har set med stor skepsis på udefrakommende investorer, får ikke blot indflydelse på sammensætningen af bestyrelsen, men kommer også til at sidde med.

Torsdag eftermiddag var der ifølge sporten.dk's oplysninger stadig usikkerhed om enkelte af navnene samt formandsposten i den bestyrelse, der formelt vil blive valgt på mandag, men målet er at få alle på plads inden weekenden, altså i dag.

Medlemmer indstillet af Aldo-gruppen:

Aldo Petersen: Talsmand for investorgruppen. Erhvervsmand, der grundlagde sin formue i 1980’erne med investeringsselskaber Dansk Formueforvaltning. tidl. bestyrelsesmedlem i FC København.

N. E. Nielsen: Advokat med bl.a. børsret, bestyrelsesarbejde, finansieringsret og virksomhedsopkøb som specialer. Spillede en vigtig rolle, da Aldo & Co. blev samlet som de sidste vigtige investorer.

Jan Leth Christensen: Advokat med speciale i fast ejendom, køb og salg af erhvervs- og boligejendomme, lejeret, virksomhedsoverdragelser, selskabsret og entrepriseret.- Ukendt erhvervsmand: En forholdsvis tung person fra erhvervslivet manglede i aftes at komme endeligt på plads.

Medlem valgt af Brøndby Supporters Trust (BST):

Morten Holm: Cand. Merc. FIR fra CBS. Ph.d. i økonomistyring. Assistant Professor på CBS.

Medlemmer valgt af Brøndbys amatører:

Enten bliver en eller begge af de følgende valgt. Det var endnu ikke afgjort i torsdag aften.

Sten Lerche: Nuværende formand for den professionelle bestyrelse og frivillig leder i amatørafdelingen gennem en årrække. Direktør i og ejer af View Point ApS

Christian Barrett: Formand for Brøndbys amatørafdeling. Overtog efter Per Bjerregaard. Filialdirektør i Arbejdernes Landsbank.

 

Dagens Gossip