Se og Hør-sagen på vej i retten

Tidligere chefredaktør for Se og Hør Henrik Qvortrup kan nu sammen med de andre sigtede i Se og Hør-sagen blive stillet for retten til foråret næste år.

Efterforskningen er så langt fremme, at anklagemyndigheden nu vil reservere dage i retten, oplyser Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse tirsdag.

- Vi er nu så langt i efterforskningen og vores overvejelser omkring tiltalerejsning, at det er hensigtsmæssigt, at vi sammen med retten og de i alt 11 berørte advokater får sat dato på, hvornår sagen i givet fald kan komme for, siger advokaturchef Jens Rasmussen i pressemeddelelsen.

Han understreger dog, at der forsat ikke er rejst tiltale i sagen. I alt er 12 personer samt Aller Media blevet sigtet i sagen.

En af de sigtede er en IT-medarbejder - også kendt som tys-tys-kilden - som blandt andet er anklaget for at have udnyttet sin adgang til Nets kreditkortsystemer til at indsamle oplysninger om kendte og kongeliges brug af kreditkort.

Oplysningerne skal han have sendt videre til ugebladet mod betaling.

Anklagemyndigheden mener, at Se og Hør har tilskyndet tys-tys-kilden og andre til uberettiget at udlevere fortrolige oplysninger.

Se og Hør-sagen, som kan køre ved Retten i Glostrup til maj næste år, antages at vare omkring 15 til 20 retsdage.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip