Se politiets døgnrapport fra Roskilde Festival

Midt- og Vestsjællands Politi har travlt på Roskilde Festival. Allerede nu er der næsten 75 procent flere sigtelser om besiddelse af euforiserende stoffer. Der er snuppet 67 personer mod 42 sidste år.

Her kan du læse døgnets begivenheder fra søndag klokken 7 til i morges klokken 7.

Døgnrapporten for Roskilde Festival:

Lov om euforiserende stoffer

Kl. 1700 blev en 21-årig mand fra Lyngby anholdt og sigtet for lov om euforiserende stoffer. Den 21-årige blev spottet af politiet mens han stod og røg en joint, ved den efterfølgende ransagning fandt politiet 6,79 gram MDMA og 4,22 gram hash. Den 21-årige erkendte at stofferne var til videresalg.

Fyrværkeriloven

Kl. 1715 blev en 21-årig mand fra København sigtet for overtrædelse af fyrværkeriloven, idet han var i besiddelse af et kanonslag. Kanonslaget blev konfiskeret.

Kørsel i narkotikapåvirket tilstand

Kl. 1741 blev en 23-årig mand fra Rødovre anholdt og sigtet for kørsel i narkotikapåvirket tilstand på Søndre Ringvej. Ved visitation af den 23-årige blev han fundet i besiddelse af 2 gram ketamin, hvorfor han også blev sigtet for lov om euforiserende stoffer. Den 23-årige blev løsladt efter blodprøve og afhøring.

Tyveri

Kl. 2155 blev en patrulje kontaktet af flere festivalgæster, der uafhængigt af hinanden havde bemærket tre mistænkelige mænd, der var i besiddelse af flere mobiltelefoner. De tre mænd blev udpeget og politiet tog kontakt til dem.

Den ene – en 33-årig mand fra Senegal – blev anholdt, da han blev fundet i besiddelse af en Apple Ipod, en Nokia mobiltelefon, et par Blend høretelefoner, en Apple Iphone3, en Sandstrøm bærbar højtaler og et Panasonic videokamera.

Politiet undersøger sagen nærmere, herunder hvem der ejer kosterne. Den 33-årige sidder fortsat anholdt.

Slagsmål

Kl. 2205 modtog politiet anmeldelse om slagsmål i en teltlejr i område L. Da politiet ankom var der imidlertid ikke længere slagsmål. En festival medarbejder og flere festivalgæster kunne dog oplyse, at de var blevet slået af en voldelig og ophidset mand, der nu var gået til sit telt, hvor han lå og sov.

Politiet fik vækket den berusede 20-årige mand fra Farum, der straks fortsatte sin opfarende adfærd. Politiet valgte derfor at anholde den 20-årige og anbringe ham i detentionen på politistationen.

Samtidigt besluttede festivalledelsen, at klippe den 20-åriges armbånd, da man ikke længere ønskede hans tilstedeværelse på pladsen.

Tyveri fra campingplads

Kl. 0040 blev en patrulje sendt til område øst, hvor festivalens security personale stod med en gerningsmand til tyveri. en 27-årig mandlig festivalgæst fra København havde overrasket den 20-årige rumænske gerningsmand i færd med at stjæle kogegrej fra den 27-åriges lejr.

Den 20-årige blev anholdt. Han sidder fortsat anholdt indtil sagen kan afgøres.

Ordensbekendtgørelsen

Kl. 0153 blev en 26-årig mand fra København anholdt. Den 26-årige var påvirket af alkohol m.m., og var til gene for festivalvagterne. Den 26-årige sidder fortsat i detentionen.

Tyveri fra campingplads

Kl. 0230 blev en patrulje sendt til tårn G, hvor festivalvagter stod med en 16-årig fra Frankrig, der havde stjålet en mobiltelefon fra en 27-årig mandlig festivalgæst fra Brønshøj. Den 27-årige havde være i gang med at lade sin mobiltelefon op, da den 16-årige gik meget tæt forbi ham og tog den 27-åriges mobiltelefon.

Den 16-årige blev anholdt ved politiets ankomst og den 27-årige fik sin telefon tilbage.

Slagsmål

Kl. 0419 fik politiet anmeldelse om slagsmål mellem 10 personer med køller ved tårn L. Årsagen til slagsmålet var uklar, og festivalledelsen besluttede at klippe flere af de impliceredes armbånd og andre fik advarselsarmbånd.

Hærværk

Kl. 0515 blev en 20-årig mand fra København anholdt og sigtet for hærværk mod en patruljevogn, som han havde spraymalet på, mens patruljevognen stod parkeret ved tårn L. Den 20-årige, der var temmelig beruset, blev sat i detentionen på politistationen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip