Se rørende afskedsvideo til Bobbi Kristina

Skrevet af admin

07/09/2015

Mest læste i dag

Sangerinden Whitney Houstons datter, Bobbi Kristina Brown, blev fundet bevidstløs i et badekar tilbage i januar måned og lå i koma indtil sin død i juli.

Nu har skuespilleren og familiens gode ven gennem mange år, Tyler Perry, delt en video på det sociale medie Facebook, som blev vist ved den 22-årige Bobbi Kristina Browns begravelse den 3. august, og dermed får hele verden lov at se den rørende billedmontage.

- Houston-familien spurgte mig, om jeg ville dele den hyldest, som jeg lavede til Bobbi Kristinas private begravelse. På vegne af Houston- og Brown-familierne, vil vi gerne takke alle jer for jeres støtte og bønner. Gud velsigne jer, skriver Tyler Perry på sin profil på Facebook.

Videoen består af en række rørende billeder af Bobbi Kristina Brown og hendes familie. Der er også billeder af Whitney Houston, da hun var på toppen i 1990'erne.

Det er Whitney Houstons "You Were Loved", der danner lydsiden af videoen.

Tyler Perry har før vist sin støtte til den ulykkesramte skuespiller.

Da Bobbi Kristina Brown tidligere på året kæmpede for sit liv på hospitalet i koma, gik den 45-årige Tyler Perry til tasterne for at give en opsang til medierne, der fulgte Bobbi Kristina Browns kamp.

- Denne morgen vågnede jeg og tænkte på Whitney. Jeg kunne ikke lade være med at tænke på de drømme, hun havde for sin datter. Det her var ikke hendes drøm, skrev Tyler Perry på sin profil på Facebook, hvor han opfordrede folk til at vise respekt for den unge pige.

Se Tyler Perrys video-hyldest til Bobbi Kristina på Facebook her: https://www.facebook.com/TylerPerry?fref=ts

/ritzau/FOKUS