Se truppen her: Morten Olse udtager spillerne til sommerens EM

Landstræner Morten Olsen fortalte i dag hvilke spillere han agter at bruge under slutrunden om Europamesterskabet i Polen og Ukraine i juni måned.

Men med en officiel deadline den 29. maj vil Morten Olsen dog formentlig sætte navne på de sidste tre spillere i forbindelse med afslutningen af årets Superliga onsdag den 23. maj.

Følgende spillere er udtaget som de første 20 af de 23 spillere til den officielle trup:

Thomas Sørensen
Stephan Andersen
Lars Jacobsen
Michael Silberbauer
Simon Busk Poulsen
Daniel Wass
Simon Kjær
Daniel Agger
Andreas Bjelland

William Kvist
Christian Poulsen
Niki Zimling
Jakob Poulsen
Lasse Schöne
Christian Eriksen
Dennis Rommedahl
Tobias Mikkelsen
Michael Krohn-Dehli
Thomas Kahlenberg
Nicklas Bendtner

Den første gruppe af spillere træner i Helsingør fra torsdag den 17. maj til lørdag den 19. maj.

Det bliver Thomas Sørensen, Christian Eriksen, William Kvist, Simon Busk Poulsen, Nicklas Bendtner, Daniel Agger, Simon Kjær og Niki Zimling samt kandidaterne Nicklas Pedersen og Anders Lindegaard og U21-landsholdsspileren Jannik Vestergaard.

Derefter vil gruppen af spillere fra udenlandske være næsten komplet fra mandag den 21. maj. Spillerne fra de danske klubber vil møde ind dagen efter afslutningen på Superligaen torsdag den 24. maj.

Fredag den 25. maj rejser truppen til Hamburg, hvor landsholdet møder Brasilien i en landskamp lørdag den 26. maj. Derefter træner landsholdstruppen i Helsingør hele ugen op til den sidste forberedelseskamp mod Australien i Parken lørdag den 2. juni.

Truppen rejser fra Københavns Lufthavn til Polen mandag den 4. juni om formiddagen, og indkvarterer sig på DBU’s basecamp-hotel, Marine Hotel i Kolobrzeg, tidligt på eftermiddagen.

Dermed vælger Morten Olsen at arbejde med spillerne i den reelle EM-trup gennem hele forberedelsesperioden i den rækkefølge, de afslutter deres klubturneringer. Med mulighed for at erstatte eventuelt skadede spillere undervejs ifølge reglerne helt frem til dagen inden landsholdets første kamp ved EM-slutrunden, hvis der er tale om en alvorlig skade.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip