Se video: 14 måneder gammel pige køber bil til sin far på eBay

Ligesom så mange andre små børn er 14 måneder gamle Sorella Stoute fra Portland, Oregon i USA en lille, nysgerrig skabning. Og når hun får lov til at lege med sin fars smartphone, så trykker hun løs på alt, hvad der kan trykkes på.

Men havde hendes far - Paul Stoute - kunne forudse, hvad der ville ske, havde han nok fået arrangeret en eller anden form for børnesikring.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Pludselig fik han nemlig en email fra online-auktionen eBay, der ønskede ham tillykke med købet af en Austin-Healey Sprite fra 1965.

- Først troede jeg faktisk, det var en phishing-mail - en af dem, hvor de prøver at stjæle personlige oplysninger, forklarer han til ABC News.

Men Paul Stoute tjekkede op på sagen, og den var god nok. Hans lille pige, som ikke engang kan sige ordet 'bil', stod bag købet til 225 dollars. Det havde hun gjort via en eBay-app.

- Først gik jeg i panik, fortæller Paul Stoute, der desperat forsøgte at få handlen til at gå tilbage.

Det kunne godt lade sig gøre. Alligevel valgte familien at beholde bilen, der ikke er meget mere end en bunke skrot. Nu planlægger de at give den til Sorella, når hun fylder 16 år.

- Forhåbentlig er den klar til at køre på det tidspunkt, siger Paul Stoute.

SE INDSLAGET HER:

Unfortunately your browser does not support IFrames.

International News | Entertainment | Politics

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip